Losse Excel taken transformeren tot programmas

Losse Excel taken transformeren tot programma's

Losse Excel taken transformeren tot één programma


Maak uw informatieverwerking flexibel, sneller, beter en bespaar wel tot 90%.


Veel medewerkers in bedrijven maken eigen Excel sheets waar vaak veel tijd en geld mee bespaard wordt. Vaak zijn zulke sheets in meerdere jaren gegroeid en komt het veelvuldig voor dat het bij elkaar toch weer een hoop handmatig werk vereist. Het omzetten van zulke Excel toepassingen in één vloeiend geheel heeft veel voordelen. Zo kunnen gegevens vanuit één bron worden ingevoerd en compleet verwerkt, vaak met één druk op de knop.


Voorbeeld


Een organisatie met 12 filialen moet elke maand voor alle filiaalmanagers een financiële rapportage maken, waarin hun bijdrage en margeresultaten per productgroep worden weergegeven, naast kosten van (flexibel) personeel en ziekteverzuim. Door een dagboekbestand te laten exporteren naar Excel en aan te vullen met een download van de aanwezigheidsregistratie, worden in Excel automatisch 12 rapportages gemaakt, met grafieken voor de trend. Vervolgens maakt Excel 12 mails aan en verstuurd alle rapportages op de 3e dag van de maand via Outlook naar alle filiaalmanagers. Een werk dat vroeger een halve dag duurde is nu afgewerkt in een enkele druk op de knop.


Referentie


Excel rapportage adhv data-import. in Groningen door Jan op 10 dec. '12
Ik ben door Fred Hirdes / Excel-leren zeer goed geholpen met het bouwen van een redelijk complexe managementrapportage vanuit Excel. Na een aantal iteraties een resultaat die mijn verwachting overtrof. Hij heeft kennis van zaken, komt afspraken na en heeft een zeer pragmatische instelling. Kortom een hele prettige samenwerking en een uitstekend resultaat!

Reactie plaatsen