Excel Hulp nodig? | Excel-Leren.nlWat klanten zeggen


Zeer veel geleerd

Zeer veel geleerd op de cursus, ook was contact met dhr. Hirdes erg goed. Kan de cursus anderen zeer aanbevelen!

Altijd doen deze cursus, brengt zijn geld meer dan op.

Gijs Lanting, Rotapanel International
Geld meer dan waard

De tabel en de selectiemogelijkheden zijn inderdaad waardevolle aanvullingen en komen goed overeen met de behoefte aan visualisatie van de scores in een heatmap. Ik ga er nog een keer goed naar kijken, maar ben er nu al enthousiast over.

Norm Advies, Niels Witteveen,
Zeker aanbevelen

Functie gegevensvalidatie waarbij gegevens uit ander bestand worden gehaald werkt wel in excel 2007 maar niet in excel 2010

‘Voor mijn specifiek probleem is gericht & snel voor een oplossing gezocht, een pluim voor het maatwerk’ 

Cirmac.com

Maatwerk in Excel

Planning programma’s zijn duur en vaak beperkt of sluiten net niet aan bij de wensen, doordat wij onze wensen goed hebben overlegd is er maatwerk in Excel gevonden.

Door de jaren heen heb je mij en mijn werkgever fantastisch geholpen met doorontwikkeling en optimalisatie van ons planningsbestand in Excel.

Via deze weg wil ik jou dan ook hartelijk danken voor onze samenwerking.

Met vriendelijke groet, Jeroen van der Wals, werkvoorbereider Unidrive


Jeroen van der Wals, werkvoorbereider Unidrive

21-9-2018

Maatwerk trainingsprogramma

Voor één van de productiefabrieken van Friesland Campina Cheese werd een succesvol maatwerk trainingsprogramma opgesteld en uitgevoerd voor de Excel 2010 basis- en gevorderdentraining van een 40-tal medewerkers. Deze training was een onderdeel van FACE 2010: de concern brede overgang naar Windows 7 en Office 2010. Voor een fabriek van Friesland Campina Butter is een massabalans gemaakt, waarbij diverse lijsten uit SAP en Excel worden ingevoerd. De applicatie voert de hele procesgang van het bedrijfsbureau uit en geeft een maandelijks overzicht van de diverse productstromen.


Marjan Jansen, HR manager Friesland Campina

De samenwerking is prettig

Markus Verbeek Business Academy richt zich op de professional die met een praktijkgerichte masteropleiding meer uit zijn/haar carrière wil halen.

Excel-leren geeft hierin verschillende cursussen Excel voor financiële professionals. De samenwerking is prettig, professioneel en voldoet volledig aan onze professionele kwaliteiteisen.

Drs. Iris Calmes RA, Business Development manager, Markus Verbeek Preheap, www.mvp.nl


Mijn gratis 25 Excel Tips & Tijdbespaarders

  • Tips voor beginners en gevorderden
  • Direct bruikbare tips om tijd te besparen
  • Hiermee maak je betere spreadsheets
  • Je schrijft je in voor o.a. gratis voorbeeld Excel sheets
  • Krijg meer tijd voor sheet creation ipv sheet improvement

Goed uitgevoerd 

Wij hebben afgelopen jaar diverse werkzaamheden laten verrichten door Excel-leren. Ngage media heeft vaak complexe vraagstukken die koppelingen en analyses vanuit Excel vereisen. Deze werkzaamheden overstijgen ruimschoots het huis-tuin-keuken gebruik van Excel en vereisen een gedegen kennis en kunde in oplossingsgerichtheid. De werkzaamheden zijn elke keer met goed gevolg uitgevoerd en boden Ngage media de daadwerkelijke oplossing die zij zocht en dan ook nog zeer snel. Ngage media zal ook komende jaren frequent gebruik blijven maken van Excel-leren.nl


Ngage media, Xavier Tilman, Managing Partner

Hartelijk dank voor uw hulp!

Mijn vraag was of ik een vergelijking van tarieven van meerdere tabbladen kon krijgen.

Het doel was om in het laatste tabblad in een oogopslag te zien welk van de tarieven het goedkoopst was.

Dit is nu gebeurd door middel van een vergelijking van de verschillende tabbladen, het goedkoopste tarief te tonen en door middel van kleuren aan te geven vanwaar deze weg komt.

Goeie service en goed resultaat, helemaal tevreden!

Snel kort en krachtig!


Met vriendelijke groet / Mit freundliche Gruß / Best Regards,
Rik KruidhofIk werd direct geholpen 

Ik ben ongeveer 3 uur bezig geweest met het zoeken naar een oplossing voor mijn probleem met Excel. Na niks te hebben gevonden heb ik telefonisch contact opgenomen met de helpdesk van Excel Support van Excel-leren.nl. Ik werd direct geholpen en letterlijk binnen 3 minuten had ik het voor elkaar. Ik ben zeer tevreden over de snelle service!!

Bram G.

Waar ik u bij kan helpen

Trainingen

✓ Aanpak voor het op uw probleem gericht aanleveren van kennis
✓ Excel 1:1 workshops op locatie
✓ Ook workshops voor Excel macro's
✓ Trainingspaketten voor beginners, gevorderden en experts
✓ Maatwerk training voor grafieken, draaitabellen
✓ Voor klanten een helpdesk van 9 tot 5

Hulp met excel

✓ Expertise in alle versies van Excel, macro's en VBA
✓ Analyse en verbeteren van uw spreadsheets
✓ Klantgericht mee-innoveren met Excel op tablets
✓ Spreadsheets voor financiën, bedrijfsvoering en marketing `
✓ Maken van grafieken en draaitabellen uit uw ruwe datasheets


Zeer goed geholpen

Excel rapportage adhv data-import. in Groningen

Ik ben door Fred Hirdes / Excel-leren zeer goed geholpen met het bouwen van een redelijk complexe managementrapportage vanuit Excel. Na een aantal iteraties een resultaat die mijn verwachting overtrof. Hij heeft kennis van zaken, komt afspraken na en heeft een zeer pragmatische instelling. Kortom een hele prettige samenwerking en een uitstekend resultaat!

Waardevolle aanvullingen

De tabel en de selectiemogelijkheden zijn inderdaad waardevolle aanvullingen en komen goed overeen met de behoefte aan visualisatie van de scores in een heatmap. Ik ga er nog een keer goed naar kijken, maar ben er nu al enthousiast over. 


Niels Witteveen, Norm advies B.V.

Een pluim voor het maatwerk

Omschrijving: Functie gegevensvalidatie waarbij gegevens uit ander bestand worden gehaald werkt wel in excel 2007 maar niet in excel 2010
‘Voor mijn specifiek probleem is gericht & snel voor een oplossing gezocht, een pluim voor het maatwerk’ 
Bedankt

Binnen 10 min. had ik een e-mail retour. Mijn dank was op dat moment erg groot. Ik zat met een deadline. 

Marjolein
Een echte aanrader!

Mijn Excel vraagstuk is snel en goed beantwoord door excel-leren.nl. Je kan het zelf proberen op te lossen, maar voor je het weet ben je uren verder. Zonde van de tijd! Leg je vraag voor aan excel-leren.nl. 

Excel vraagstuk in NH
Perfecte dienstverlening. 

Een dag na mijn vraag aan Excel-leren kreeg ik antwoord van de heer Hirdes. Hij had mijn probleem opgelost en mijn model werkt zoals ik het graag wil. Als ik nu de de oplossing bekijk, kan ik mij voorstellen er even tijd voor nodig hebt. Tenslotte wil je klant klant op maat worden geholpen. 

J. Eggens, Egmond Advies, Veendam

Mijn achtergrond en ervaring

Sinds vele jaren werk ik samen met managers, zzp-ers en ondernemers die extensief gebruik maken van Excel.
Ik heb veel ideeën gerealiseerd die als efficiënt tool in gebruik zijn genomen bij MKB-ers, grote bedrijven, overheden en multinationals.
Ik bied mijn klanten dan ook de resultaten van kant en klare opdrachten in de vorm van op maat aan te passen Excel modules.


Door samen te werken met uw medewerkers - al of niet met gevorderde Excel kennis - realiseer ik op de praktijk gerichte oplossingen met beperkte kosten.
Met mijn ervaren werkwijze krijgt u slim maatwerk, die als betrouwbare en volwaardige bedrijfsmiddelen ingezet kunnen worden.
Aansluiten op uw eigen praktijk , zodat uw medewerkers zelf in staat blijven de tools met die praktijk te laten meegroeien.


Ik ondersteun u graag en effectief met trainingen (workshops) begeleiding, advies, ontwikkeling, onderhoud en audits.

Onderhoudsvriendelijk  product

Voor de Inspectie Leefomgeving en Transport is  een smoelenboek opgezet, waarbij zo min mogelijk tijd moet worden besteed aan onderhoud. De opdracht is adequaat opgepakt. Knelpunten zijn snel opgelost. Er is een helder product ontstaan dat ook begrijpelijk is voor mensen die geen Excel ervaring hebben. Tevens wordt inzicht gegeven in de ontbrekende gegevens.


 


Excel-leren ervaring van klanten t.a.v. training en ondersteuning

Excel rapportage adhv data-import in Groningen
Ik ben door Fred Hirdes / Excel-leren zeer goed geholpen met het bouwen van een redelijk complexe managementrapportage vanuit Excel. Na een aantal iteraties een resultaat die mijn verwachting overtrof. Hij heeft kennis van zaken, komt afspraken na en heeft een zeer pragmatische instelling. Kortom een hele prettige samenwerking en een uitstekend resultaat!

Excel formule in s-Gravenzande
Geplaatst door goutier op 07 dec. ’12 Een probleem met een formule werd ontzettend snel opgelost.
Binnen 10 min. had ik een e-mail retour. Mijn dank was op dat moment erg groot. Ik zat met een deadline. Marjolein


Excel vraagstuk in NH
Mijn Excel vraagstuk is snel en goed beantwoord door excel-leren.nl. Je kan het zelf proberen op te lossen, maar voor je het weet ben je uren verder. Zonde van de tijd! Leg je vraag voor aan excel-leren.nl. Een echte aanrader!


Dubbele waardes verwijderen in Den Haag
Goede en snelle Helpdesk! Echt een aanrader!


Excel case in Boekel
Onlangs een jaarabonnement afgesloten, en heel erg goed geholpen! Snelle service, maatwerk, kennis van zaken. Kan een ieder, die vastloopt in excel, excel-leren meer dan van harte aanbevelen! Groeten, Carlo van Velde, Boekel


Excelcursussen 

De Excelcursussen en workshops die Excel-leren.nl aanbiedt zijn top. Zeer duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal. Studeren in je eigen tempo is mogelijk, zeer scherpe tarieven en je leert heel veel in korte tijd! Ook de website http:www.excel-leren.nl is zeer overzichtelijk en biedt antwoord op alle vragen.

Kortom Excel-leren maakt alles meer dan waar en is het beste opleidingsinstituut op het gebied van Excel! Ik beveel u het van harte aan. Vriendelijke groet, Jan de Koning, Zaandam


Formule invoer in Dordrecht 
Top geholpen! snel van dienst! Geplaatst door SHIRAZ OFFICE FURNITURE 


Bram G.

“Ik ben ongeveer 3 uur bezig geweest met het zoeken naar een oplossing voor mijn probleem met Excel. Na niks te hebben gevonden heb ik telefonisch contact opgenomen met Excel-leren. Ik werd direct geholpen en letterlijk binnen 3 minuten had ik het voor elkaar. Ik ben zeer tevreden over de snelle service!!


Cursisten over Excel-leren

“Deze cursusdag was een absolute topper. Ik ga hiermee veel tijd besparen!” (Nico)

“Voor mij was de tijd en aandacht voor draaitabellen goed besteed.” (Bart)

“Vooral het deel draaitabellen was heel nuttig.” (Jasper)

“Weer nieuwe dingen geleerd.” (Gonnie)

“Tempo was hoog maar te doen.” (Frederique)

“Alleen de tips voor sneller werken waren het geld al waard.” (Paul)


Voorbeeld van cursus evaluatie door cursisten

"Voorbeelden vooraf afstemmen verhoogde het nut.” (Huub)

“Goed om weer wat opties van Excel te leren kennen.” (Anke)

“Interessante nieuwe mogelijkheden geleerd” (Marco)

“Veel geleerd over Excel” (Reinoud)

“Hier hebben we zeker wat aan” (Peter)

“Interessante functies geleerd” (Johan)

“Importeren van gegevens zal mij belangrijke tijd besparen” (Chantal)