Excel voor Relatiebeheer

Excel voor Relatiebeheer

Excel voor RelatiebeheerOok een "Excel ontwerp voor winst"? >>Op basis van uw klantenlijst kunt u met Excel snel handige functies maken voor relatiebeheer. Daarmee kunt u bijvoorbeeld afspraken plannen, storingen / klachten bijhouden en analyseren en omzet analyses maken per doelgroep of postcode.


Ook behoefte aan een "Excel ontwerp voor winst"? Laat ons meedenken of uw huidige Excel programma's met wat extra aandacht meer winst kunnen brengen en tijd kunnen besparen.

contact >>

meer ....P. Verhoef
Door

P. Verhoef

op 30 Apr 2015

Is dit net zo makkelijk te doen als bijv. het programma van Offective (www.relatiebeheer-online.nl)? Ik raak altijd helemaal in de war van alle ingewikkelde dingen die mogelijk zijn met Excel, dus ik weet niet of ik het de moeite waard vind om over te stappen...

Fred Hirdes
Door

Fred Hirdes

op 30 Apr 2015

Het is een keuze tussen een vast (standaard) pakket dat misschien net niet kan doen wat je wilt en zelf een toepassing in Excel maken die precies doet wat je wilt en die je ook zelf kunt onderhouden en aanpassen. Standaard kost minder, maar wat mis je erin en het uitzoeken kost veel tijd.

Reactie plaatsen