Verbeter uw periodieke rapportages
Verbeter uw periodieke rapportages

Hieronder geef ik een aantal voorbeelden om uw maandelijkse financiële rapportages aanzienlijk te verbeteren. Ik bied een reeks maatwerk hulpmiddelen in Excel om financiële gegevens op een georganiseerde en begrijpelijke manier te analyseren en te presenteren.

Automatiseren van gegevensinvoer
Om tijd te besparen en fouten bij het invoeren van gegevens te verminderen heb ik gegevensinvoer geautomatiseerd door sjablonen te maken in Excel.

Flexibele rapportages
Ik realiseer maatwerk en grotere flexibiliteit in periodieke financiële rapportages, door Excel te koppelen aan boekhoudsoftware zoals van AFAS, Exact, King, SAP, Unit4 en andere. Met mijn oplossingen is bijvoorbeeld het aanpassen van kostenplaatsen en kostensoorten en het vergelijken met historische gegevens eenvoudig en snel.

Maatwerk rapporten
Met de nieuwste Excel functies maak ik snel aangepaste rapporten voor specifieke behoeften. Door een aangepast rapport in Excel te maken, kunt u snel financiële gegevens analyseren en trends of problemen identificeren.

Dashboards
Met de dashboards van Excel kunt u in realtime een visuele weergave van belangrijke financiële statistieken maken. Dit kan helpen bij het volgen van financiële prestaties ten opzichte van doelen en het bieden van een snelle momentopname van financiële prestaties.

Financiële analyses
Met Excel functies en macro’s biedt ik geautomatiseerde hulpmiddelen voor gegevensanalyse, zoals draaitabellen, gegevensfilters en grafieken om financiële gegevens te analyseren. U kunt deze hulpmiddelen gebruiken om snel trends, afwijkingen of anomalieën in uw gegevens te identificeren.

Gegevensvisualisatie
Het begrijpelijk weergaven van cijfers aan niet financiële professionals is een belangrijke meerwaarde voor de financiële afdeling. Met Excel maak ik een basis om uw periodieke financiële gegevens op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren, waaronder grafieken, grafieken en tabellen.

Door met eigen Excel kennis deze basis aan te passen verhoogt u de flexibiliteit en duidelijkheid van uw rapportages. Door de financiële gegevens in een visueel aansprekend formaat te presenteren, kunt u het voor belanghebbenden gemakkelijker maken om de gegevens en de implicaties ervan te begrijpen en de waarde van uw rapportages te verbeteren.

Samenvattend
Door mijn Excel oplossingen te gebruiken om uw maandelijkse financiële rapportage te verbeteren, kunt u financiële analyses stroomlijnen, gegevensinvoer automatiseren en financiële gegevens op een meer georganiseerde en begrijpelijke manier presenteren. Dit kan helpen bij het verbeteren van de besluitvorming en de algehele financiële prestaties.

Reactie plaatsen