workshops-excel

Workshops  vanuit uw praktijk 

Mijn workshops duren één of meer dagen, waarbij naast theorie- en vooral de praktijk aan bod komt. De deelnemers passen Excel actief toe en doen heel gericht ervaring op. De deelnemers verbeteren stap voor stap de Excel vaardigheden die ze nodig hebben in hun situatie. Ik adviseert en brengt kennis over.

Lees meer

Workshops: 100% aandacht en 1:1 expertise


Mijn workshops duren één of meer dagen, waarbij naast theorie- en vooral de praktijk aan bod komt. De deelnemers passen Excel actief toe en doen heel gericht ervaring op. De deelnemers verbeteren stap voor stap de Excel vaardigheden die ze nodig hebben in hun situatie. Ik adviseert en brengt kennis over. Ten opzichte van een cursus staat in een workshop het werken aan een eigen bedrijfstoepassing centraal.

Eéndaagse Workshop
In eendaagse workshops werkt u – met collega Excel gebruikers – aan een eigen functionele toepassing in Excel.
Een workshop duurt twee of meer dagdelen en u werkt alleen of met z’n tweeën. Ik breng mijn Excel expertise in en stel Excel bouwstenen beschikbaar. Ik breng kennis over en help actief, zodat u veel voortgang kunt maken. Na de workshop kunt u nog een jaar lang een beroep doen op mijn Excel-helpdesk.


Meerdaags samenwerken aan uw Excel project
In mijn meerdaagse workshops krijgt u tussentijds de ruimte om aan uw eigen toepassing verder te werken. U komt zo verder naar het einddoel en kunt rustig afstemmen met medewerkers in uw bedrijf. Aan problemen en nieuwe functionaliteit werken we dan effectief in de volgende bijeenkomst verder.


Locatie: op afspraak
Groepsgrootte: individueel, of groepen van 2 tot maximaal 10 deelnemers
Helpdesk: deelnemers kunnen na de cursus gedurende een jaar gratis gebruik maken van de helpdesk om problemen op te lossen
Werkvorm: De werkvorm is individueel of met een collega.


Meer informatie of overleggen over de mogelijkheden?