Download het gratis groeiplan
 

Maximaliseer uw Excel gebruik: maak intelligente dataverwerking en gestroomlijnde processen!

 Download de gratis gids. 

Benieuwd hoe je door het implementeren van een aantal eenvoudige stappen direct meer uit Excel kunt halen? Download nu de gids "Laat Excel harder werken" met praktische en snel uitvoerbare stappen die helpen meer uit Excel te halen.

  • Benut de nieuwste Excel functies en technologie
  • Ga efficiënter werken maak geïnfomeerde beslissingen
  • Automatiseer uw data-processen en maak minder fouten bij data verwerken
  • Fris uw kennis op, train uw team of huur een Excel-expert in om te Excel-leren
50%
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis download

 Van der Meer Prefab in Drogeham, Frl

Projectenplanning en Urenregistratie 

"Fred Hirdes van Excel-leren.nl heeft ons met zijn expertise geholpen om onze Projectenplanningen en Urenregistratie aanzienlijk te verbeteren.

Als hoofd bedrijfsbureau had ik zelf voor diverse prosessen oplossingen met Excel ontwikkeld, maar door meer kennis van formules en VBA heeft Fred dat op een hogere niveau gebracht.

Vóór de samenwerking worstelden we met een complex en tijdrovend systeem om onze projecten en materialen bij te houden en te besturen. Nu hebben we een gestroomlijnd Excel-systeem om onze projecten efficiënt te beheren en onze productie nauwkeurig bij te houden.

De communicatie in het project was uitstekend. Fred nam de tijd om onze speciale behoeften te begrijpen en ontwikkelde een maatwerk oplossing, die perfect aansloot bij onze bedrijfsvoering. Zijn aandacht voor detail en bedrijfsmatig inzicht waren belangrijke factoren voor het succes.

Sinds de implementatie van de Excel-oplossing voor Projectplanning en Urenregistratie werken onze medewerkers dagelijks met het systeem en ervaren we een grotere efficiëntie en een afname van fouten. Dit heeft geleid tot een lagere kosten en een hogere klanttevredenheid.

We zouden Fred en zijn Excel-diensten ten zeerste aanbevelen aan andere bedrijven in de woningbouwsector. Zijn expertise en toewijding hebben een aanzienlijke impact gehad op onze onderneming en we kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hem samen te werken."


Wg. Auke Hietkamp, hoofd bedrijfsbureau Van der Meer Prefab, Drogeham

 

Thedinghsweert, Kerk Avezaath Bestelprocedures en financiële rapportages

"Wij werken al vele jaren samen met Excel-leren.nl voor het optimaliseren van diverse Excel-processen . Zijn expertise heeft onze bestelprocedures en financiële rapportages aanzienlijk weten te verbeteren.

Ik had zelf al voor diverse prosessen oplossingen dmv. Excel ontwikkeld, maar door gebruik van VBA heeft Fred de actualiteit en overzichtelijkheid verbeterd. Door integratie van de financiële rapportage met het Multivers boekhoudpakket voorkomen we handmatige gegevensinvoer en verminderen we fouten.

De financiële  gegevens worden nu op tijd, overzichtelijk en consistent gepresenteerd, ondanks de veelvuldige wijziging van de organisatie. De rapportages voor het bestuur zijn gemakkelijk door hen te begrijpen op basis van maandelijkse en jaarlijkse vergelijking per kostenplaats.

De communicatielijnen met Fred zijn kort. Hij begrijpt snel onze wensen en zijn bereidheid om snel aanpassingen te doen is een belangrijke factor voor het succes.

We zouden Fred en zijn Excel-diensten ten zeerste aanbevelen aan anderen”


Wg. Frans Zwarts, financieel directeur, Thedinghsweert, Kerk Avezaath, Gelderland