Excel Formules
Geert
Door

Geert

op 19 Oct 2016

Beste Fred, ik moet voor mijn stage een Excel-bestand maken waarin zoveel mogelijk gegevens worden geautomatiseerd. De montageleiders moeten momenteel veel buiten het systeem om werken en de gegevens handmatig in Excel invullen. Ik vraag me af of jij me zou kunnen helpen.

Fred Hirdes
Door

Fred Hirdes

op 26 Oct 2016

Beste Geert stuur het Excel sheet met een duidelijke uitleg en vraag.

Peter Selie
Door

Peter Selie

op 12 Sep 2016

Beste, Ik ben bezig met een school opdracht voor excel maar ik heb een vraag over een formule. ik heb een voorbeeld ervan gemaakt. A B 1 1 0 1 1 2 Ik zou graag weten welke formule ik hier voor nodig heb. Als ik in A 1 zet moet B ook 1 worden, maar zodra ik A dan op 0 zet moet B op 1 blijven. Doe ik dan weer 1 in A dan moet B 2 worden. Ik hoop dat u mij kunt verder helpen hierme.

Fred Hirdes
Door

Fred Hirdes

op 12 Sep 2016

Beste Peter, Als ik je goed begrijp zou ik de volgende formule toepassen in B1 : =A1+B1

Kees
Door

Kees

op 11 Jun 2016

Beste, ik zit met een Excel probleem. Ik heb een score tel systeem voor wedstrijdpunten. Nu heeft een of andere onverlaat, terwijl ik even weg was een formule in een klein excel programmaatje deels verwijderd en veranderd. Ik kan het niet meer gebruiken en ik weet niet hoe ik het moet corrigeren. Iemand heeft dat een paar jaar geleden voor mij gemaakt, werkte perfect, maar deze persoon kan ik niet meer vinden. Ik heb dit aankomende week dringend nodig voor een wedstrijd. Ik hoop dat u mij kunt helpen.

Fred Hirdes
Door

Fred Hirdes

op 17 Jun 2016

Beste Kees, Stuur je voorbeeld met je vraag. Zonder dat kan ik weinig voor je doen.

Reactie plaatsen