Excel oplossingen in één dag

Direct hulp: Excel oplossingen in één dag!

Loopt u ook vast?

Loopt u vast bij een bepaalde formule, werkblad, of weet u simpelweg niet hoe u moet beginnen met een grotere toepassing? Ik help u graag verder! Met mijn jarenlange ervaring met Excel opdrachten voor grote bedrijven en MKB ondernemers los ik ook uw uitdaging op een praktische manier op. Ik help u aan directe Excel oplossingen in 1 dag!

Ik help u de werkbesparende mogelijkheden van Excel te realiseren. Samen analyseer ik uw wensen en huidige spreadsheets en adviseer hoe u spreadsheets slimmer maakt en nieuwe functies toepast. Bijvoorbeeld voor Big Data, Sales-Analyses, Data-Bases, Technische-Offertes, Grafieken, Draaitabellen, Roosters, Optimalisaties, …..


Vooraf prijsopgave: stuur uw bestand in via het onderstaande formulier 

Voor directe Excel oplossingen in één dag:

Vul onderstaand formulier in en 

krijg uw oplossing in één dag.