Benut de kracht van Excel macro's: huur een Excel VBA programmeur in.

Excel VBA en Macro’s

Macro’s: niet alleen voor programmeurs!

Wat doen Excel VBA en macro's?

Elk Excel programma heeft een VBA / macro editor, waarmee Excel ontwikkelaars  taken in Excel volledig kunnen automatiseren.

Zo kunnen bijvoorbeeld gegevens vanuit meer bronnen maandelijks ingevoerd worden en met Excel VBA en macro’s met één druk op de knop uitgevoerd worden. 

Voorbeeld

Een organisatie met 12 filialen moet elke maand voor alle filiaalmanagers een financiële rapportage maken, waarin hun bijdrage en margeresultaten per productgroep worden weergegeven, naast kosten van flexibel en vast personeel. 

Door een dagboekbestand en een download van de aanwezigheidsregistratie te exporteren, worden in Excel automatisch 12 rapportages gemaakt, met grafieken voor de trend. Die worden op de 3e dag van de maand via Outlook gemaild naar alle filialen. Werk dat vroeger een halve dag duurde is nu een enkele druk op de knop.

Wat anderen zeggen over Excel-Leren

Niels Witteveen, 

Norm advies B.V.

De tabel en de selectiemogelijkheden zijn inderdaad waardevolle aanvullingen en komen goed overeen met de behoefte aan visualisatie van de scores in een heatmap. Ik ga er nog een keer goed naar kijken, maar ben er nu al enthousiast over. De dienst was zijn geld waard


Stijn 

Kamerman

De functie gegevens validatie waarbij gegevens uit ander bestand worden gehaald werkt nu prima. Voor mijn specifiek probleem is gericht & snel voor een oplossing gezocht, een pluim voor het maatwerk’ ik zal Excel-leren.nl ook anderen aanbevelen.

Gijs Lanting, Rotapanel International 

Zeer veel geleerd op de cursus, ook was contact met dhr. Hirdes erg goed. Kan de cursus anderen zeer aanbevelen!
Altijd doen deze cursus, brengt zijn geld meer dan op.

Ik zal Excel-leren.nl ook anderen aanbevelen.

Macro’s: 

niet alleen voor programmeurs!

De drempel om met macro’s te werken lijkt hoog, maar blijkt in praktijk geweldig mee te vallen. Steeds meer bedrijven werken daarom zelf met Excel macro’s. Kies voor een zekere aanpak door begeleiding en samenwerking met mij.

Met Excel kunt u praktisch alles automatiseren wat u wenst!